Cabrito de Extremadura
„CABRITO DE EXTREMADURA”, IGP, reprezinta carnea obținută din carcase de iezi născuți și crescuți pe teritoriul Comunității Autonome Extremadura.
„CABRITO DE EXTREMADURA”, IGP, reprezinta carnea obținută din carcase de iezi născuți și crescuți pe teritoriul Comunității Autonome Extremadura.
Roșiile la cuptor sunt un preparat simplu, dar cu adevărat gustos, ideal pentru a îmbogăți diverse preparate.
A la Tarte este un bistro cu specific franțuzesc în centrul Clujului.
British Pie Awards, care se desfășoară din 2009, reprezinta premiile Oscar ale plăcintei cu carne.
Roșiile pot oferi mai multe beneficii pentru sănătate conform noilor studiile realizate recent la Universitatea de Stat din Ohio, SUA.
În ultimele trei decenii, alimentația și agricultura ecologică au crescut în UE și continuă să creasca.
Festivalul Bruschetei de la Casaprota revine, in perioada 27-28 ianuarie 2024, sarbatorind 61 de ani de existenta.
Marula este o varietate de salata verde semitardiva, care dezvolta o capatana neidesat, ovala.
Friptura de porc cu sos de muștar dulce, cu rozmarin si sos de mere, pentru o masă gustoasa in sezonul rece.
Premiile Wine Spectator recunosc restaurantele ale căror liste de vinuri oferă selecții interesante, care sunt potrivite pentru bucătăria lor și atrag o gamă largă de iubitori de vin.
In localitatea Lăschia din Maramureş, se află una dintre cele mai cunoscute plantaţii de aluni ecologici din zonă.
În aceste vremuri dificile, visăm la o viață mai simplă intr-o mica gospodarie taraneasca sau intr-o ferma rurala.
Fermele mici și mari din Europa și Africa beneficiază în mod activ de programul de credit de carbon al companiei eAgronom și de măsurile de îmbunătățire a sănătății solului.
Au fost nevoie de secole pentru ca această brânză mică și rotundă să scape de umbra celebrului său concurent local, Roquefort.
Veneția se poate lăuda cu cel mai vechi și Rio cu cel mai mare, dar Limoux, Franta, susține că are cel mai lung carnaval din lume.
Salata greceasca Dakos este o gustare dietetica delicioasa, originara din Creta.
La o oră distanță de București, veți ajunge într-o Românie pitorească, cu răsfăț de neuitat prin degustări de vin la Crama SERVE.
Batogul de sturion este un adevarat delciu culinar, realizat după o rețetă veche, transmisă din generație în generație.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev