Cooperativa agricola de lactate si ulei de masline Madamados
Istoria cooperativei agricole Madamados, Grecia, incepe in 1929, cu fondarea cooperativa de ulei de masline "Athena".
Istoria cooperativei agricole Madamados, Grecia, incepe in 1929, cu fondarea cooperativa de ulei de masline "Athena".
Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
Produsul „Mostviertler Birnmost”, (IGP), Austria, este fabricat prin fermentarea in butoi a mustului din pere obtinut prin presare.
Marca NATUR COMPAGNIE s-a impus pe piata de alimente bio-organice inca din anii 2000 cu o gama larga de produse.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Infiintarea culturii de castraveti de toamna se face in perioada 1-10 iunie prin semanat direct.
Laboratorul de analize fizico-chimice, al Institutului de Bioresure Alimentare, face determinari fizico chimice pentru produsele agro – alimentare, inclusiv, pentru cele traditionale si ecologice.
Mierea de munte „Miele delle Dolomiti Bellunesi” se obtine din nectarul florilor de pe teritoriul montan al provinciei Belluno, Italia, din ecotipul local „Apis mellifera”, prin incrucisarea dintre Ligustica si Carnica.
Fasolea „Fagiolo Cuneo” (IGP) desemneaza fasolea ca pastaile ceroase, cultivata in Italia.
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
Daca si tu te uitai la Bugs Bunny incercand sa intelegi atractia sa irezistibila pentru morcovi si n-ai reusit, nu e totul pierdut. De-a lungul vremii, studiile au scos la iveala numeroasele beneficii ale morcovului asupra sanatatii.
Daca ai fi purcelus, cum ai vrea sa-ti petreci viata ta?
O gradina de familie pentru patru persoane are o suprafata de 400 mp si dimensiunile de 25 x 16 m.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
Dulceata de trandafir, o delicatesa foarte cautata, este gata sa plece spre consumatori de la ferma ecologica din Topa.
Ferma ecologica este locul unde oamenii traiesc impreuna cu plantele si animalele in timp ce prepara alimente si bauturi gustoase.
Tehnica producerii rasadurilor de legume destinate culturilor de camp in sistem ecologic presupune cateva reguli:
Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru a-l digera şi a oferi corpului dumneavoastra o rentabilitate maxima.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev