De Black Friday, produsele bio intra la promotie la Bioportal.ro

Magazinul online Bioportal.ro se alatura pentru prima data campaniei Black Friday si anunta reduceri la mai multe produse.

Gama de produse oferite de Bioportal.ro se inscrie in trei mari categorii: produse bio, produse traditionale, 100% naturale fara aditivi sau conservanti si produse naturiste pe baza de plante. Sunt peste 3.000 de produse din categoriile mentionate mai sus, ce sunt disponibile a fi comandate online.

Pentru campania Black Friday circa 30% din totalul produselor  vor avea reduceri intre 5 - 50%.

Pentru ca ne dorim sa crestem numarul consumatorilor de produse bio din Romania, in perioada 22 -30 noiembrie oferim un discount de 50% pentru gama de produse bio marca Davert, importate din Germania. Pe langa acestea, pe 29 noiembrie vom sarbatori Black Friday si vom avea discounturi de minim 30% pentru cele mai cautate produse naturiste din magazinul nostru online”, declara Mihai Mincu, General Manager Bioportal.ro

Pe langa produsele naturiste ce vor fi la promotie, Black Friday poate fi o oportunitate sa cumparati produse bio la pretul produselor normale, dar nu la fel de calitative, din supermarketuri. Pentru produsele bio aveti garantia calitatii, siguranta ca provin din culturi ce nu folosesc ingrasaminte chimice si nu contin conservanti sau E-uri. Iata doar cateva exemple de produse cu pretul redus si pretul intial fara reducere:

  • mei fin boil in bag 250g – 4,95 lei pret actual redus de la 9,.89 lei pret intreg,

  • orez bio 500g – 4,89 lei de la 9,79 lei,

  • mazare bio bob intreg 500g – 5,54 lei de la 11,09 lei fara reducere,

  • Thai curry stir fry condimentat mediu Bio 200g la 8,39 lei in loc de 16,79 lei pret fara reducere,

  • pesto de leurda – 8,10 lei de la 16 lei,

  • orez piemont negru bio 250g la 8,54 lei fata de 17,09 lei pret intreg.

Bioportal.ro ofera transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 150 de lei.

Confirmarea comenzilor se face telefonic de catre un consultant Bioportal, iar livrarea comenzii se face in termen de 24-48 de ore, in functie de localitate si stoc disponibil. Plata se poate face atat ramburs la primirea coletului, cat si online prin sistemul de plati integrat PayU, operatorul nr 1 al platilor online din Romania cu cel mare grad de siguranta al tranzactiilor.

 

 


Cautare