Comercializarea produselor ecologice in Praga

Produsele ecologice au reușit sa isi gaseasca drumul in comertul conventional, astfel incat sunt acum vandute in supermarket-urile si magazinele bio din capitala Cehiei.

Insa mai exista un alt tip de comert cu produse ecologice, acestea fiind oferite in tot mai multe hoteluri, cofetarii si cafenele din Praga. De asemena au aparut o serie de magazine specializate de tip wholefood. Ele sunt completate cu produse proaspete si braduri importante din tarile occidentale.

La scara mica exista o concentrare de magazine ecologice in Vodickova Street din Praga, care pornesc din faimoasa Piata Wenceslas si se termina cu Primaria noua. Cele mai importante magazine sunt Country Life (cu produse de la tara), Bio Zahrada (cu alimente, produse cosmetice, cafea, prajituri, avand si o mica zona de relaxare in aer liber), Magazinul Biohome (un paradis pentru cei care cauta produse ecologice proaspete), etc.

Un alt magazint din centru orasului este Biotop, ofera intr-un spatiu de 75 metri patrati o gama larga de alimente ecologice, produse refrigerate, produse de patiserie proaspete, fructe si legume organice. De asemena cosmetice certificate toate-naturale de inalta calitate. Mai puteti alege carne de vita, porc si carne de pui, oua, produse lactate de vaca, capra si oaie, toate ecologice, inclusiv produse din soia (tofu, tempeh). Pentru o gustare, puteti cumpara baghete de casa (cu sunca organic, sau branza de capra), spread-uri de floarea-soarelui, precum si sucuri de fructe.

 

 


Cautare