Chef Ioan Musca, reinterpreteaza preparatele romanesti
Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”
Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”
Sistemul de policultura „hugelkultur” poate fi construit manual sau cu ajutorul masinilor si utilajelor atat in spatiul urban cat si in cel rural.
Familia Puran din Muntii Himalaia traieste un stil de viata sanatos si consistent.
Expozitia GastroPan 2014, cel mai mare eveniment pentru sectoarele de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica se va desfasura la Brasov Business Park, in perioada 4-6 aprilie 2014.
Proteina din semintele de floarea soarelui este o noua materie prima de baza pentru producatori organici si ajutor pentru cei care sufera de alergii.
Atestatul de produs traditional nr. 01 a fost emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale — Directia Generala Industrie Alimentara — in data de 6 martie 2014.
Comitetul Permanent pentru Lantul Alimentar si Sanatatea Animalelor (SCFCAH) a decis sa acorde o derogare Romanie pentru folosirea a doi aditivi necesari prepararii pastei de mici.
Sucevenii vor descoperii noi varietati de desert si dulciuri traditionale, la Shopping City Suceava, in cadrul “Targului de dulciuri”.
Situat in nord-estul tarii, pe sapte coline asemeni Romei, orasu Iasi poarta cu mandrie urmele traditiilor viticole. Un astfel de loc este renumitul centru viticol Bucium.
Denumirea „Patata dell'Alto Viterbese” IGP, Italia este aplicata tuberculului din specia Solanum tuberosum produs in nordul regiunii Lazio.
Daca nu luam masuri de indepartare a acarienilor acestia vor distruge frunzele si plantele in intregime.
Stephen Ritz profesor in South Bronx, New York, cu ajutorul studentilor si familiilor sarace din cartier, au produs peste 25000 kg de legume in gradini pe verticala.
O cafea minunata din cereale ecologice, pentru o dimineata sau o seara placuta.
Mana o boala periculoasa in gradina de legume poate fi tratata cat se poate de simplu.
„BAYERISCHE BREZE” este un produs de brutarie traditional protejat IGP, de catre statul Germania, din 2014.
Ceaiul din gunoi de pasare se recomanda pentru multe specii de legume.
Ne reintoarcem la Campina, prima data in acest an, de joi, 20 februarie, de data aceasta pana duminica, 23 februarie 2014.
Restaurantul BIObucovina este o franciza noua, in plina expansiune care are la baza: restaurant, cozonaci bio, placintarie, cofetarie, simigerie.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev