Pensiunea ''La Mesteceni''

Marele Premiu Margareta de Aur pe anul 2015 a fost decernat pensiunii La Mesteceni, Salicea, Cluj.

La doar 20 de minute de Cluj Napoca, pensiunea La Mesteceni va pofteste intr-o oaza de liniste, in inima naturii. Pensiunea dispune de 10 camere de cazare, 8 cu 2 paturi sgl si 2 cu pat matrimonial.

Restaurantul pensiunii ofera atat delicii culinare traditionale, cat si specialitatile casei. Meniul variat si savoarea deosebita a preparatelor gastronomice se pliaza pe gusturile fiecarui oaspete. Majoritatea mancurilor sunt eco-bio.

In curtea generoasa a pensiunii spatiile destinate celor mici sunt dotate cu jocuri si jucarii menite sa faca cat mai interesanta si placuta sederea. Locurile de joaca din incinta pensiunii La Mesteceni sunt destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani, respectiv 4-12 ani.

Mini terenul de sport este amenajat cu spatii in cadrul carora se pot practica urmatoarele sporturi: tenis cu piciorul, baschet, minifotbal, astfel va puteti bucura deactivitati sportive impreuna cu familia si prietenii dumneavoastra.

Pensiunea La Mesteceni va ofera o piscina pentru adulti si una special amenajata pentru copii, ambele fiind incalzite cu panouri solare.

 


Cautare