Hotelul si ferma bio Narkoy
De mai multi ani un complex hotelier organic, s-a construit in estul orasului Istanbul (Turcia), intr-o zona impadurita a muntilor Kandira.
De mai multi ani un complex hotelier organic, s-a construit in estul orasului Istanbul (Turcia), intr-o zona impadurita a muntilor Kandira.
Prin Transilvania, exista credinta ca pentru Craciun, sa faca macar cate un colac, care sa aiba infatisarea unei mani cu degetele intinse.
Sangele prajit cu ceapa se prepara de obicei de pomana porcului.
Pogacele de Sf.Luca sunt un produs traditional din judetul Arad
Produsul traditional “Toba de casa'' din judetul Timis.
Reteta de altadata culeasa din presa vremii.
S-a stabilit cert ca salata verde stimuleaza procesele metabolice si constituie un aliment de improspatare, de revigorare si de curatire a organismului.
Mocanita Hutulca reprezinta una dintre cele mai inedite atractii pe cursul superior al raului Moldovita.
Germania, a inregistrat cu Indicatie Geografica Protejata (IGP), paine integrala neagra fara coaja, din urluiala de secara ''Westfälischer Pumpernickel''.
Companiile de marketing organic BIOG, din Luxemburg, sarbatoresc in 2014, aniversarea a 25 de ani de la infiintare.
Ungaria ofera in ultimii anii tot mai bune conditii pentru productia ecologica.
Firma olandeza Bejo este implicata si in dezvoltarile ce tin de cultivarea ecologica.
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a oficializat recunoasterea cu Indicatie geografica protejata a deliciosului produs din Ferrara, Italia, garantand astfel producatorii si consumatorii din intreaga regiune.
Cooperativa Kuapa Kokoo ai agricultorilor de cacao, din Ghana, a infiintat o fabrica de ciocolata in anul 1998, cand a lansat in Marea Britanie, primul sortiment de ciocolata DIVINE.
Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, isi extinde gama de lactate bio si lanseaza Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte organic de consum, produs local.
Dintre mancarurile care pot fi consumate in urmatoarele 40 de zile va prezentam 12 retete, combinate in 4 meniuri, recomandate la trapeza Catedralei mitropolitane din Iasi.
Cataiful turcesc (Kataifi-Kadaifi sau knafeh) este un desert traditional din aluat (taitei) foarte popular in Turcia.
Toamna este cel mai bun moment pentru a descompune buruienile si iarba pe un teren intelenit.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev