Vinuri de aur si argint VIA DOMNULUI
Podgoria Via Domnului se gaseste in judetul Prahova, in zona Dealul Mare.
Podgoria Via Domnului se gaseste in judetul Prahova, in zona Dealul Mare.
Produsul Jambon de Vendée, a fost inregistrat ca Indicatie geografica protejata de catre Comisia Europeana.
Cura de detoxifiere este perioada in care iti hranesti organismul cu sucuri proaspete, ce contin nutrientii necesari si care se digera mult mai usor.
Apa de nuca de cocos este de fapt sucul din interiorul nucilor de cocos tinere, care nu are grasimi si colesterol, are putine calorii si e foarte hidratanta, ceea ce o face ideala pentru o dieta.
Grepfrutul din Corsica, Franta, protejat IGP la nivel european din 8 octombrie 2014, este un fruct citric din soiul Star Ruby sau din orice alt soi al varietatii Citrus Paradisi ce respecta caracteristicile „Pomelo de Corse”.
Cea mai simpla reteta de branzica de casa foloseste lapte pasteurizat si zeama de lamaie.
O mica ferma alpina constituita din gradini, livezi, si vie este situat la marginea localitati Chateauguay, Vermont (SUA).
Piersica alba Pescabivona, IGP, Italia, este o varietate a speciei de Prunus persica produsa in Bivona, provincia Agrigento din Sicilia.
La doar un zbor distanta de Bucuresti, Budapesta este renumita pentru arhitectura sa incredibila, muzica clasica si statutul de centru al artelor.
Locuitorii insulei Anna Maria Island, Florida, SUA, sarbatoresc zilnic "Just Another Day in Paradise".
Stupul reprezinta cea mai completa farmacie si cea mai sanatoasa sursa de hrana.
Mulcitul este benefic spanacului in cazul in care fertilizam organic deoarece mentine umiditatea in sol si stimuleaza cresterea frunzelor.
Langosul a devenit parte din bucataria Ungariei de pe vremea ocupatiei turcilor cand a fost introdus de catre acestia.
Reteaua de magazine ecologice NATURAL LAWSON, Japonia, a devenit populara in randul clientilor de sex femenin, cu renumitele sale dulciurile ''Uchi Café'' ce reprezinta o specialitate a casei.
Filmul “Back to Eden" este un documentar care investigheaza o metoda simpla de gradinarit ecologic care ar putea rezolva problemele agricole complexe cu care ne confruntam astazi.
In restaurantele din Timisoara, nu lipsesc din meniu clatitele "Ca la Ana-Lugojana".
Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.
Mustul, avand valoare nutritiva foarte ridicata, a fost denumit "laptele vegetal".
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev