Branza Klenovecký Syrec din Slovacia
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat, in ianuarie 2015, branza Klenovecký Syrec in Registrul indicatiilor geografice protejate.
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat, in ianuarie 2015, branza Klenovecký Syrec in Registrul indicatiilor geografice protejate.
La numai 37 de ani, Rich Fulber, din California, a fost diagnosticat cu cancer limfatic in ultima faza.
Umami este al cincilea gust, recunoscut recent de catre occidentali. Se inscrie pe lista dupa sarat, dulce, acru si amar.
Focaccia di Recco col formaggio IGP, este un produs de patiserie din Italia, inregistrat la UE, incepand din luna ianuarie 2015.
Nutmeg Greens este numele une pensiuni ecologice din Kochi, India.
Gorgonzola, DOP, Italia, este o branza albastra produsa in provincia Milano, Italia incepand din secolul al XI-lea.
O veche credinta populara spune ca la Stretenie (ziua de 2 februarie) ursul iese din barlog intre orele 9-10 dimineata.
In Olanda exista magazinele ''EKOPLAZA'', unde gasiti produse 100% ecologice.
La BioFach 2015 din Nurnberg / Germania, 7 companii de produse alimentare finlandeze sunt unite intr-un pavilion national pe o suprafata de 88 mp, situat in Sala 5.
Italia, stat membru al Uniunii Europene, a inregistrat branza Pecorino Crotonese cu Denumire de Origine Protejata DOP.
„Kranjska klobasa” este produs in Slovenia si protejat IGP.
Produs traditional din judetul Timis.
"Potjesvlees uit de Westhoek" este un produs de carne si gelatina, protejat IGP din Belgia.
La cativa kilometri de Kusadasi, populara statiune de vacanta de pe coasta de vest a Turciei, exista un parc de petrecere a timpului liber eco, care este de neegalat in intreaga Europa.
Roscova este fructul unui arbore care poate creste atat in zonele cu clima temperata, cat si in cele cu clima tropicala.
Prima zi a saptamanii, dedicata Lunii, singurul satelit natural al Pamantului, este patronata de Sfintii Petru si Pavel (jud. lasi), sau de Arhanghelii Mihail si Gavril (jud. Neamt).
„Dulceata lu’ Razvan“ se gaseste acum pe rafturile hipermarketurilor, in multe magazine din tara, dar si de peste granita.
Aceasta calitate se datoreaza acidului arahidonic, care favorizeaza scaderea colesterolului, imbunatateste functiile de protectie ale organismului si produce compusi chimici responsabili pentru raspunsurile imune si reactiile inflamatorii.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev