Targuri de bunatati romanesti
20.04.2017. O noua serie de „Targuri de bunatati romanesti” are loc in Capitala in acest weekend, in parcarile magazinelor Kaufland din cartierele Colentina si Basarab.
20.04.2017. O noua serie de „Targuri de bunatati romanesti” are loc in Capitala in acest weekend, in parcarile magazinelor Kaufland din cartierele Colentina si Basarab.
20.04.2017. Guvernul statului Bengalul de Vest, India, si-a infiintat propriul restaurant ecologic in eco-parcul Kolkata.
Ferma biodinamica este locul in care negociem relatia noastra cu natura.
Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
7.04.2017. Miscarea ecologica din Goa, India, a dus la cresterea cererii pentru bomboanele de ciocolata raw.
„Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.
Mica gospodarie de munte se preteaza la cresterea vacilor in sistem extensiv, recomandabil in conditii de crestere cat mai apropiate de cele naturale.
Compostul este obtinut prin descompunerea naturala a resurselor organice in elemente nutritive stabile, usor de asimilat de catre plante.
Agricultura trebuie sa se fixeze numai pe viata insasi, care se gaseste in mica ferma familiara unde munca devine placuta si spirituala.
Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.
''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.
Proiectul ''Farminary'' de la Seminarul Teologic Princeton, SUA, integreaza educatia teologica cu agricultura durabila la scara mica.
Aproape 50000 de consumatori din Germania au votat cele mai bune magazine si supermaketuri ecologice din tara.
Intr-un raport realizat de Serviciului Agricol Extern al Statelor Unite se afirma ca cererea de produse ecologice pe piata romaneasca este in continua crestere.
Produsul Culurgionis d’Ogliastra, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia, Italia.
Branza „Brillat-Savarin” se produce in regiunile Brie si Bourgogne, Franta.
30.03.2017. Supermarket-urile Fukushimaya din Japonia, fondate in 1971, vand produse alimentare numai atent selectate.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev