Revigorare cu papadie
Spre bucuria noastra, a tuturor, papadia transforma livezile in fiecare primavara in adevarate covoare de un galben placut.
Spre bucuria noastra, a tuturor, papadia transforma livezile in fiecare primavara in adevarate covoare de un galben placut.
24.02.2017. In acest an, Postul Pastelui incepe in 27 februarie, iar Pastele va fi sarbatorit pe 16 aprilie.
Un proiect de cercetare agricola din Germania a investigat efectul unui numar mare de porci din rasele Duroc si Mangalita asupra plantelor.
Legumele la cuptor reprezinta o cina perfecta in dieta South Beach, alaturi de un peste la gratar.
De obicei, se recomanda sa se obtina seminte de la plantele cele mai dezvoltate, crescute pe soluri bune.
La Festes de la Merce, cel mai important festival al Barcelonei (ce are loc pe 23 septembrie), bautura traditionala ''cava'', curge in rauri.
Vin premiat cu Medalia de Argint in cadrul Concursului International de Vinuri de la Bucuresti - editia 2016.
22.02.2017. Maslina „Lucques du Languedoc” DOP, Franta, este o maslina verde, intreaga, care nu este nici taiata, nici zdrobita.
22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.
Multi oameni incep sa fie preocupati de calitatea mancarii lor si de locul din care aceasta provine.
Partea cea mai putin daunatoare a unui meniu clasic este untul de arahide.
De Dragobete, exista obiceiul ca fetele mari sa stranga apa din omatul netopit.
Pentru a proteja gainile impotriva pradatorilor se pot planta garduri vii in gospodarie.
In cadrul programul de slabire pe termen lung, putem consuma la micul dejun carbohidrati cu indice glicemic scazut.
Rosia este o planta care se dezvolta foarte bine in locurile insorite.
Populatia din Lyon si imprejurimi se bucura de reputatia de a avea gusturile culinare cele mai fine din Franta.
15.02.2017. Crama Girboiu s-a impus pe piata locala si internationala cu o serie de vinuri din gama Livia.
Folar de Valpacos este un produs de panificatiie, IGP, Portugalia, pregatit in mod traditional in perioada Pastelui.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev