Sec de Murfatlar - Cabernet Sauvignon
CABERNET SAUVIGNON - provine tot din Franta, din regiunea Gironde, din acest soi obtinandu-se vinul “rege” al soiurilor negre, prin invechire capatand calitati deosebite.
CABERNET SAUVIGNON - provine tot din Franta, din regiunea Gironde, din acest soi obtinandu-se vinul “rege” al soiurilor negre, prin invechire capatand calitati deosebite.
In perioada 2-6 noiembrie 2016 la INDAGRA se desfasoara un targ de produse traditionale.
Daca trendul actual continua, pana in 2020, speciile salbatice de vertebrate ar putea ajunge la un declin de 67%.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
Localitatile rurale au reprezentat aproape 45% din totalul noptilor petrecute de turisti in UE.
Pentru zilele friguroase de iarna este important sa ne luat vitamina D in afara de lactate si din ton.
Pe 1 noiembrie, credinciosii catolici, greco-catolici, ortodocsi, protestanti, reformati din Transilvania celebreaza „Luminatia”, o sarbatoare a mortilor.
Beciul Domnesc este o selectie de vinuri premium, cu un caracter aparte, printre care se gaseste si vinul demidulce Feteasca Neagra.
Omleta pentru mic dejun in dieta de slabire South Beach:
In traditia populara, sarbatoarea Sfantului Dimitrie marcheaza sfarsitul verii pastorale, fiind numita si Samedru sau Ziua Soroacelor.
O clasa de mijloc se dezvolta in China si o data cu ea o alimentatie mai sanatoasa.
Piata produselor ecologice din Danemarca a crescut cu 17,8% in primele sase luni din 2016.
Conopida este o leguma care contine o varietate impresionanta de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti si substante fitochimice.
Salata cu ton se serveste la pranz in dieta de slabire South Beach.
Recomandari agrotehnice la principalele culturi agricole:
Vinul de Dobra, Satu Mare este apreciat pentru calitatile deosebite oferite de conditiile climatice si geografice ale zonei.
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
Sfanta Cuvioasa Parascheva, este sarbatorita in ziua de 14 octombrie si foarte multi pelerini obisnuiesc sa vina la Iasi sa se inchine la moastele Sfintei.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev