Statiunea balneo-climaterica Nicolina

In judetul Iasi exista Statiunea balneo-climaterica si Hotelul Nicolina care pot fi pe placul celui ce doreste sa-si imbunatateasca sanatatea prin intermediul tratamentelor balneare.

Statiunea Nicolina este recomandata turistilor care cauta o oaza de liniste si de relaxare, dar mai ales celor care sufera de o serie de afectiuni. Desigur, cel mai important atu al localitatii Nicolina este apa ce poseda calitati terapeutice deosebite si recunoscute in tratamentul de specialitate. Principalele grupe de afectiuni indicate pentru cura sunt: afectiunile reumatismale; afectiunile postraumatice si recuperare; afectiuni dermatologice; afectiuni respiratorii; afectiuni neurologice; afectiuni vasculare periferice; afectiuni ginecologice.

Hotelul Nicolina dispune de 150 de locuri de cazare in camere moderne clasificate cu doua stele, beneficiaza de o locatie deosebita prin amplasarea sa. In baza proprie de tratament a hotelului Nicolina sunt oferite urmatoarele proceduri: bai în apa sulfuroasa la bazin si la cada; bai galvanice; masaj subacval; termoterapie; aerosoli; electroterapie; proceduri cu campuri magnetice de joasa frecventa; masaj terapeutic; gimnastica medicala.

Adresa: Str. Pantelimon Halipa nr.12, Nicolina, jud. Iasi, cod 700614

Tel: 0232/251.648; 0332/101.054; 0332/101.053
 


Cautare