Oferta agroturistica a unei ferme ecologice

Feriengut Unterhochstätt este o cabană alpină de calitate superioară, cu spa, situata în frumoasa regiune Tirol din Austria.

Turisti sunt cazati in camere la standardul unui hotel de calitate, cu bai spatioase si luxoase, dotate cu propriile căzi cu hidromasaj. Toate unitățile de cazare, atât camerele cât și apartamentele, au balcoane, cu vedere frumoasă la peisajul rural din jur, TV cu ecran plat prin cablu și WiFi. Există un loc de joacă pentru copii în grădinile de afară și un iaz de înot, în timp ce adulții pot juca, printre altele, tenis de masă și darts.

La restaurant și bar, se servesc mâncăruri și băuturi tirolene și austriece cu adevărat grozave. Unele dintre ingredientele proaspete provin de la ferma lor ecologică, inclusiv carne de vită și porc, cârnați și ouă. Există si un centru spa și wellness, care are, printre altele, o baie de aburi, saună finlandeză, solar și sală de fitness. Ferma ecologică adaposteste renumite vite de munte, porci și găini, iar oaspeții sunt bineveniți să exploreze, să cunoască animalele și să se alăture hrănirii lor.

Zona de munte din jurul fermei este excelentă pentru drumeții, ciclism și călărie, toate acestea putând fi ajutate de către proprietarii fermei, cu cai și biciclete, inclusiv biciclete electrice de închiriat. Aici veti fi aproape de centrele de schi Zahmer Kaiser Walchsee și Hochkössen. Există o stație de autobuz si o pârtie de schi fond situate in vecinatate. Feriengut Unterhochstätt este aproape de frontiera cu Germania si se poate vizitat la 30 km, versanții muntelui Geigelstein din Bavaria.

 


Cautare