David Sandu a pus bazele „Crama de Piatră”, un proiect care îmbină tradiția vinului cu ospitalitatea modernă, într-un spațiu cu restaurant, cramă boutique și 12 camere de cazare.
A început cu vinurile în urmă cu șapte ani, iar crama și unitatea de cazare au venit firesc. Din 2021, numărul de turiști s-a dublat anual, iar în prezent, 75% din venituri provin din turism și doar 25% din vânzarea efectivă a vinurilor. Crama de Piatră funcționează într-o clădire construită în 1912 din calcar extras din zona Tohani, ridicată de o echipă de meșteșugari italieni. Cu sprijinul comunității și al altor producători locali, Crama de Piatră colaborează și cu alte crame din zonă pentru a oferi turiștilor pachete complete de experiențe eno-gastronomice. În doar patru ani de activitate cu restaurantul, Crama de Piatră a reușit să atragă turiști din peste 50 de țări, inclusiv grupuri organizate din Noua Zeelandă, Germania și Anglia.
Poziționată într-un decor rural pitoresc, pe dealuri, printre vii, Crama de Piatră îmbină aura de legendă cu atmosfera modernă și sofisticată. Este un loc unde tradiția dăinuie de sute de ani, pentru a oferi oaspeților o experiență unică, plină de povești și arome autentice. Plantația de viță-de-vie se întinde pe aproape 10 hectare, fiind alcătuită în mare parte din viță bătrână, cu vârste între 45 și 70 de ani. Soiurile cultivate includ Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Fetească Regală, Fetească Albă și Riesling, iar accentul este pus pe vinurile roșii, apreciate pentru calitatea lor superioară. Produce anual aproximativ 30.000-35.000 de sticle, fiind o cramă tip boutique, care pune accent pe calitate și nu pe cantitate.