Vinuri superioare la crama Casei Panciu

A prins viata, un proiect foarte ambitios, acela de a construi o crama la cele mai inalte standarde, crama din care sa rezulte un vin de calitate superioara si natural 100 %.

Casa Panciu are in grija o suprafata de peste 100 Ha de vita de vie din care 55 de Ha vita noua, cu soiuri precum Feteasca Neagra, Muscat Ottonel, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Babeasca Neagra.

Avand in vedere crama ultramoderna dar si potentialul fantastic al zonei si nu in ultimul rand renumele zonei Panciu, Casa Panciu se indreapta catre consumatori cu vinuri de cea mai buna calitate.

Pentru a profita la maxim de calitatea strugurilor, firma a achizitionat cele mai bune echipamente de la TMCI PADOVAN S.p.a.- Italia, DIEMME- Italia, Favrin- Italia, Jaklic- Slovenia.

Pentru clientii pasionati de vinuri, sa construit un conac chiar in mijlocul plantatiei, unde pasionatii pot veni sa viziteze crama, sa asiste la imbutelierea vinurilor dar si sa deguste vinurile casei, intr-un cadru mirific oferit de Dealurile Vrancei.

Crama Casa Panciu detine un conac ce permite pasionatilor de vin sa innopteze in urma unui tur efectuat in Crama. Capacitatea de cazare este de 16 persoane cu un confort ridicat la 3 stele. Numai pe baza de rezervare cu cel putin 3 zile inainte.


 


Cautare