Fondata in 1998 de Fabio Albiseti, producator italian din Chianti-Toscana, VINARTE a devenit un nume important in sectorul productiei de vinuri din Romania.

Read More

Bauer O.R.A.N.G.E. a aparut pe piata din Romania in 2014.

Read More

Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.

Read More

S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L, Valcea, produce anual peste 20000 tone de bunatati.

Read More

Cel mai cunoscut in lume este tipul de vin Chardonnay sec, un vin amplu si onctuos, cu arome fructate.

Read More

Arealul viticol Segarcea are o vechime de 800 ani, insa cea mai infloritoare perioada a existentei sale a reprezentat-o intervalul 1884 - 1947, cand a apartinut casei regale a Romaniei.

Read More

Vinul de Dragasani este cel mai bun vin de masa din Romania.

Read More

Zona Dragasanilor se inscrie printre cele mai elitiste regiuni viticole din tara si datorita investiilor facuta pentru a face vinuri de top precum cele oferite de Casa de Vinuri Iordache.

Read More

Comuna Svinita, Mehedinti, se mai numeste si “taramul smochinelor”.

Read More

Gogosarii si castravetii oltenesti in otet sunt doua produse traditionale atestate in judetul Olt alaturi de gemurile, compoturile, zacusca sii sucul de rosii, preparate dupa o reteta traditionala din Giuvarasti.

Read More

Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.

Read More

La Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.

Read More

Cautare