Cu vaporasul pe Cris
In localitatea maghiara Bekes, aflata la 50 de kilometri de Romania, a fost construit un port pe raul Cris, la marginea orasului.
In localitatea maghiara Bekes, aflata la 50 de kilometri de Romania, a fost construit un port pe raul Cris, la marginea orasului.
11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.
Datorita gustului sau unic, branza „Dziugas” a devenit unul dintre produsele alimentare simbolice ale Lituaniei.
Consortiul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana si Masters of Flames Culinary Division, organizeaza, in perioada 9-11 august, in Piata Mare a Sibiului, “Gusturile Verii”.
Auvergne este o destinatie ideala pentru liniste, peisaj si mancare buna.
Gospodaria taraneasca este o structura agrara complementara dar necesara.
Doua produsele vegane Rugenwalder Muhle, complet lipsite de carne, sunt facute cu soia europeana.
Reguli privind amplasarea si constructia fantanilor.
Campingul "La Rulote" este situat in Suncuius, judetul Bihor.
Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.
O ciorba modesta si economica poate fi si borsul cu pasat.
Dieta de iaurt cu tarate de ovaz ne ajuta sa digeram mai usor alimentele, sa eliminam toxinele din corp si sa slabim.
Putem cultiva cu succes rosii mari si aromate in gradina de langa casa.
Cascada Rachitele numita si Valul Miresei este situata pe Valea Stanciului, in județul Cluj.
Reteta de fasole cu ciolan, din Transilvania.
Un procedeu obisnuit, din timpul faraonilor egiptieni, este ingrasarea fortata a gastelor pentru producerea deliciosului ficat gras (Fois gras).
Ofilirea bacteriana, Mana, Patarea alba a frunzelor de tomate, Patarea frunzelor si basicarea fructelor.
Producatorii din bazine legumicole consacrate, precum cele din Dolj, Braila, Buzau, Ialomita, Giurgiu recolteaza si livreaza catre consumatori cantitati din ce in ce mai mari de pepeni.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev