Contracte la export pentru agricultura bio de 50 milioane euro
Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
Produsul „Mostviertler Birnmost”, (IGP), Austria, este fabricat prin fermentarea in butoi a mustului din pere obtinut prin presare.
Marca NATUR COMPAGNIE s-a impus pe piata de alimente bio-organice inca din anii 2000 cu o gama larga de produse.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Infiintarea culturii de castraveti de toamna se face in perioada 1-10 iunie prin semanat direct.
Laboratorul de analize fizico-chimice, al Institutului de Bioresure Alimentare, face determinari fizico chimice pentru produsele agro – alimentare, inclusiv, pentru cele traditionale si ecologice.
Mierea de munte „Miele delle Dolomiti Bellunesi” se obtine din nectarul florilor de pe teritoriul montan al provinciei Belluno, Italia, din ecotipul local „Apis mellifera”, prin incrucisarea dintre Ligustica si Carnica.
La Valea Mare, se fabrica sucul de mere intr-un mod cat mai simplu si mai apropiat de metodele traditionale si de aceea procesul de productie include putine etape tehnologice.
Fasolea „Fagiolo Cuneo” (IGP) desemneaza fasolea ca pastaile ceroase, cultivata in Italia.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev