Produsul traditional trebuie preparat din carne verificata


Pentru multe gradini de legume, unde se practica o agricultura naturala, trifoiul alb este foarte bun pentru stoparea buruienilor.

Drumetiile se bucura de tot mai multa solicitare atat in randul tineretului cat si a celorlalte categorii de varsta.

In Romania s-au inmultit sarbatorile, targurile si expozitiile agricole care au ceva de promovat.

Saucisson de l’Ardèche, (IGP), Franta, este preparat pe baza de carne proaspata si grasime solida de porc, tocate, cu care se umplu intestine naturale de porc.

Competitiei ''Arborele Anului in Romania'', se desfasoara in Romania, incepand din anul 2010.
Cartofii muntenesti este o coptura care trebuie servita calda, la inceputul mesei. O savoare deosebita o dau acestui aperitiv cativa catei de usturoi adaugati in cratita inainte de a inchide focul.

In fiecare localitate poate exista o piata infloritoare a micilor producatori locali in care se se regaseasca numeroase produse ecologice si traditionale.

Xygalo Siteias( DOP), Grecia, este un produs obtinut prin fermentarea laptelui, de culoare alba, cu o consistenta pastoasa si/sau cu o textura granulata, fara coaja.

Porcii din rasa „Porc d'Auvergne”, Franta, sunt crescuti in aer liber, carnea acestora fiind caracterizata prin fermitate, culoare rosie omogena, nici deschisa, nici inchisa, si slanina dorsala reziduala de culoare alba si consistenta.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev