Urda, un produs benefic pentru organism
Se obtine din zerul rezultat din prelucrarea laptelui in cas (de oaie sau de vaca).
Se obtine din zerul rezultat din prelucrarea laptelui in cas (de oaie sau de vaca).
O asemenea teorie nu este chiar fara fundament stiintic, chiar daca s-a facut putine cercetari stiintice in aceasta directie.
Cenusa este o sursa excelenta de calciu, potasiu si fosfor si, deoarece este alcalina, poate fi folosita pentru a echilibra nivelul de aciditate din sol.
Federatia Producatorilor de Produse Traditionale din Romania, care are ca fondatori 9 asociatii judetene de produse traditionale (Satu Mare, Maramures, Arad, Iasi, Suceava, Harghita, Valcea, Sibiu si Alba), prin presedentele Calin Maties, a declarat ca produsele traditionale sunt mai gustoase decat cele de serie.
Centrul Lifestyle Herghelia – Mures face parte dintr-o asociatie non-profit (Centrul de Sanatate si Medicina Preventiva).
In cartierul Manhattan din New York, la intersectia unor strazi exista mii de cutii (lazi de plastic) de lapte umplute cu plante legumicole.
Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi. Se prepara din cas obtinut din lapte de oaie, in timpul verii.
In anii 1970, Bill Wolverton de la NASA realiza experimente pentru a afla care plante decorative naturale ar putea fi trimise in spatiu pentru a improspata aerul de pe statiile spatiale. Atunci, el a descoperit ca plantele decorative la ghiveci fac mai mult de atat, inlaturand toxinele si otravurile din aer care pot provoca alergii sau boli.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev