Mancaruri traditionale cubaneze

Bucataria cubanez este o fuziune de retete culinare locale, spaniole, africane si din bucataria Caraibelor.

Bucataria cubanez este o fuziune de retete culinare locale, spaniole, africane si din bucataria Caraibelor.

De vineri 22 noiembrie pana duminica 24 noiembrie, Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului National al Taranului Roman.

Desfatari culinare pentru cei mai pretentiosi gurmanzi la altitudinea de 3058 m pe varful Gaislachkogel din Solden, valea Otztal, Austria

Multi gradinari amatori doresc sa obtina un rasad sanatos fara investitii costisitoare si fara sa cheltuiasca multi bani.

Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.

La Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.

William Frederick Gericke, un profesor de la Universitatea din Berkeley, a publicat o carte despre o tehnologie inovatoare, in anul 1940, cand Cel de-al treilea Reich ocupa orasul Paris, iar Hitler, Mussolini si Hirohito au semnat documentele pentru a forma Alianta Axei.

Din punctul de vedere al alimentatiei, Postul Craciunului, care a inceput in data de 15 noiembrie este mai usor fata de cel al Pastelui, avand multe dezlegari la peste, ulei si vin.

Azi, 16 Noiembrie 2013, zeci de voluntari au intervenit in apararea lui Willy Schuster, taran si producator bio din comuna Mosna, Judutul Sibiu, ale carui terenuri au fost din nou invadate, in mod ostentativ, de catre lucratori ai SC. Prospectiuni SA.

Pogacele “TEPERTOS POGACSA” la comercializare poarta eticheta de „produs traditional maghiar”.

Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pe bani europeni in America de Nord si Orientul Mijlociu. Sonimpex Serv Com este singura firma din Romania care a obtinut finantare europeana pentru promovarea produselor in America de Nord si Orientul Mijlociu.

Roma, Viena si Paris conduc in topul oraselor din strainatate care atrag turisti romani in perioada Sarbatorilor de iarna.

Evenimentul va avea loc pe 14 noiembrie, in cadrul proiectului cultural „Atelier de fierarie traditional transilvanean”, finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Denumirea de „Stromberger Pflaume” se aplica doar fructelor de prun comun (Hauszwetschgenbaum) cultivate in aria geografica.

Produsele alimentare din majoritatea supermarketurilor britanice sunt supuse unei etichetari care respecta cele trei culori ale semaforului – verde, galben, rosu – in functie de cat de bune sunt pentru sanatate.

Criteriul Primei Zapezi este cel mai important eveniment international de promovare a turismului din Prahova si Brasov.

Primele recolte de pepeni verzi s-au inregistrat in urma cu 5000 de ani in Egipt.

Poorismul este o forma de turism prin care se viziteaza cele mai sarace si mai defavorizate zone ale lumii din punct de vedere economic.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev