Kandia Bucuresti – Ciocolata cu dragoste
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
In Muntii Stara Planina se afla Valea Trandafirilor, de unde provine grosul productiei de esenta de petale de trandafir a Bulgariei.
Paianjenul rosu comun - Tetranichus urticae, ataca culturile de vita de vie, mar, soia, culturile de legume in camp, sere si solarii, castravetii, pepenii, dovleceii, vinetele, fasolea, bobul, telina etc., afectand toate organele aeriene ale plantelor.
Caisele Wachauer Marille, DOP, Austria se caracterizeaza printr-o aroma deosebita.
Centrul holistic de slabire, wellness si relaxare de la Cornu.
Produs IGP din Franta, prunele d'Agen sunt fructe oval alungite, de culoare maro inchisa sau neagra, lucioase, cu carne de culoare galben-brun pana la galben auriu.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Tara Secuiasca este foarte putin descoperita de turistii romani, desi varietatea si bogatia turistica sint inestimabile.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Dealul Mare, Dragasani, … Husi.
Pseudomonas syringae pv. lachrymans
Uleiul din seminte de dovleac Stiria este o specialitate traditionala (IGP) a acestei provincii din Austria.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Sopressa Vicentina este un salam italian de vara, in forma cilindrica si facut din carne de porc de calitate.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev