Vicii si Delicii la Arad

In perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri vor avea parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.

Aceasta prima editie va aduna peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din strainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: beri artizanale, bauturi spirtoase, mezeluri, branzeturi si dulciuri de calitate superioara. Targul Vicii si Delicii va oferi o experienta completa, incepand cu mancaruri delicioase gatite de Adi Hadean impreuna cu cei mai priceputi Chefi din Arad, continuand cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea si terminand cu deserturi savuroase.

Printre expozantii se numara: Crama Ratesti, Cramele Halewood, Crama Gramma, Crama Alira, Domeniile Dealu Mare Urlati, Crama Dealul Dorului, Chateau Vartely – Produse Moldovenesti, Csanyi Winery (Ungaria), Alexandrion, Angelli, Clinica de Bere, Bere Sara, Mokkador, Pini Distribution (produse italiene), Gusta Marisal (paste fainoase), Chocolovers, Sapori Mediterranei (produse italiene), BioSweets (dulciuri vegan) si Macelleria di Francesca e Federico.

Mai trebuie precizat ca vizitatorii nu vor pleca cu mana goala de la targ. Camera de Comert le propune o tombola inedita, in cadrul careia pot castiga un frigider de vinuri sau o sticla de vin din anul nasterii castigatorului. Targul va fi deschis intre orele 11.00-21.00, pe 7 si 8 octombrie, iar biletul de intrare este de 20 de lei pentru fiecare persoana.

 


Cautare