Centrul de Echitatie Diana din RasnovTe gasesti ca intre cunoscuti, inconjurat de peisaje uluitor de frumoase la ferma montana de cai din RASNOV, a caror numar a crescut de la an la an, ajungandu-se la aproximativ 60 de "membri de familie".


 

Ferma detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora, intr-o paleta variata de culori. Cu acestia va puteti aventura la excursii in grup-calare pe teren variat din Cheile Rasnoavei, se fac plimbari cu atelaje, cu sania, cursuri de echitatie pentru incepatori.

 

Sedinta echitatie: 60 ron/ora didactica 45 min; la 9 sedinte platite, a 10-a este gratuita


 

Doctorul Ducar, este propietarul Centrului de Echitatie Diana din Rasnov (intrarea spre Cheile Rasnoavei).


 

Pentru a-ti cumpara un cal trebuie sa incepi a te informa despre aceasta specie, rasele de cai, aptitudinile lor si munca pe care o pot presta. Trebuie sa intelegi exact ce vrei sa-ti daruiasca calul pe care ti-l alegi. Inainte de a-l cumpara trebuie sa fii convins ca iti asumi o responsabilitate pe termen lung, ca la acest animal superb nu poti sa renunti oricand si oricum daca iti pasa de el. Este de preferat sa-l vezi cat mai des dar in mod obligatoriu cel putin o data pe saptamana. Relatia om-cal se contureaza in timp dar sunt si foarte dese cazurile de dragoste la prima vedere. Un singur lucru nu trebuie sa uiti: CALUL nu poate fi abandonat sau aruncat ca o masinarie stricata. spune doctorul Ducar despre cai.


 

El spera ca oamenii care iubesc caii, care vor sa guste din placerea de a sta in preajma lor, sa se bucure de cateva ore de echitatie, de o plimbare cu trasura sau sania sa vina in numar cat mai mare le Centrul de echitatie Diana din Rasnovma pentru al ajuata astfel sa intretin si sa pastrez in continuare ceea ce are in prezent.

Date contact:

  • Localitate: Rasnov
  • Judet: Brasov
  • Telefon: 0744489257, 0745076280
  • Fax:+40268230168
  • E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


 

Sursa: www.pecailarasnov.ro

 


Cautare