Ca la fiecare editie, Targul cu Bunatati promoveaza locuri pitoresti cu oameni adevarati, iar la aceasta editie a lunii lui cuptor - plantele miraculoase pe care natura ni le-a lasat la indemana.
In acest week-end, de sambata pana duminica (07-08 iulie 2012), in Campina, Zona La Ceas, asa cum v-am obisnuit, veti gasi produse traditionale: branzeturi (cas, telemea, urda, cascavea, burduf), preparate din carne de porc, vita, oaie (carnati, sunculite, afumaturi, pastrame, rulade, jumari), paine pe vatra, turte dulce, covrigi, legume proaspete, gemuri si dulceturi, produse apicole, ceaiuri, siropuri, placinta de prin toata tara: Fundata, Rupea, Bran, Cristianu, Topoloveni, Bacau, Baia Mare, Cartisoara, Bucsani, Sura Mare, Oradea, Zagra, Ucea, Bascov. Specialitatile olandeze si italiene vor fi si la aceasta editie la inaltimea produselor traditionale romanesti.
Surpriza acestei editii din “luna lui cuptor” este braga rece cu gust dulce-acrisor, facuta dupa reteta traditionala cu originile in Mesopotamia, fabricata in Romania la Slobozia.
Gabriela Anghel & Veronica Constantinescu
Targul cu Bunatati
http://www.facebook.com/targulcubunatati
