Targ Expozitional de Produse Agricole la USAMV Iasi


Evenimentul a fost organizat de Camera Agricola Judeteana Iasi in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” si se va incheia pe data de 25 octombrie 2012.

Presedintele Consiliului Judetean dl. Cristian ADOMNITEI a felicitat organizatorii pentru eveniment si a mentionat faptul ca va continua sa sustina toate formele asociative din domeniu, unul dintre proiecte fiind infiintarea sau imbunatatirea unor locuri speciale de vanzare a produselor. „IASI – POL AGROINDUSTRIAL nu este un proiect pe hartie, ci va deveni realitate in perioada imediat urmatoare. Impreuna cu reprezentantii Camerei Agricole vom dezvolta un program de sustinere a asociatiilor existente la nivelul judetului Iasi si nu numai. Imi doresc constituirea cat mai multor forme asociative, care sa participle activ la acest proiect”, a declarat dl. Cristian ADOMNITEI.

La Targul Expozitional de Produse Agricole, care are loc la sediul USAMV, participa producatori agricoli, asociatii si mestesugari din judetele Iasi, respectiv Buzau, care vand produsele expuse. Scopul acestui eveniment este promovarea produselor romanesti traditionale, colaborarea si schimbul de experienta intre participanti (producatori si procesatori), precum si mentinerea traditiilor romanesti in spatiul rural. Evenimentul este organizat cu ocazia celebrarii a 100 de ani de invatamant agricol universitar la Iasi.

Sursa: iasiciteste.ro