Producatorii traditionali la TimAgralim 2012Cea de-a zecea editie a Expozitiei internationale de produse si servicii din domeniul alimentatiei, agriculturii, zootehniei si domeniile conexe - TimAgralim 2012, se va desfasura in perioada 22 - 24 iunie 2012, la sediul USAMVB Timisoara din Calea Aradului nr. 119.

Organizatori sunt Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT) in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timişoara (USAMVB).

Aproximativ 160 de participanţi, din Romania, Ungaria si Serbia - companii si institutii de profil agricol, furnizori de tehnica si tehnologii agricole, de inputuri pentru agricultura, fermieri si producatori agricoli traditionali,isi vor desfasura oferta de servicii si produse pe o suprafata de 600 mp interior si 3500 mp exterior in spatiul expozitional dedicat al USAMVB Timisoara.

Datorita diversitatii si complexitatii evenimentului, expozitia este structurata atat ca tematica, cat si ca amplasament, in opt saloane specializate.

 

 

Informatii similare:

http://www.youtube.com/watch?v=3gJ34S2NI0U