Winter Wonderland

Winter Wonderland este un cantec de Craciun compus in 1934 de Felix Bernard, dar si un Targ de Craciun, in Hyde Park, Londra.

Cantecul “Winter Wonderland” a devenit o piesa consacrata, cantata in perioada sarbatorilor de iarna si a fost declarata cea mai rulata melodie de Craciun, in anul 2007. Se cunosc peste 200 de versiuni, dintre care cea mai populara, ceea din 1987, apartine formatiei Eurythmics. Versurile cantecului, avand-ul ca autor pe Dick Smith, au fost inspirate de imaginea pietei centrale din Honesdale, acoperita de zapada. Cantecul a fost adaptat in limba germana, numindu-seWeisser Winterwald”, fiind interpretata si de Nana Mouskouri.

 

Targul Winter Wonderland din Hyde Park Londra este deschis din noiembrie si tine pana pe 3 ianuarie 2019. El include un parc de distractii cu peste 100 de posibilitati de agrement. In cadrul Targului avem un paradis al dulciurilor, intitulat Angels Market, din care nu lipsesc bomboanele, acadelele, turta dulce, ciocolata, prajiturile, fructele confiate, etc.

In multe casute gasim suveniruri, dar si vin fiert, iar in Satul Bavarez suntem intampinati cu carnati, cafea, ceai, racoritoare, bere si bauturi tari. Patinoarul este iluminat cu peste 100.000 de beculete, iar Regatul Magic de Gheata, cuprinde multe figurine din gheata. Mai putem urmari spectacolele de circ si vom trece pe la barul de gheata si taramul lui Mos Craciun,.

 

 


Cautare