Mesajul anual al lui Mos Craciun


Mos Craciun a primit pana acum circa 280.000 de scrisori si, in fiecare an, primeste in medie circa 500.000 de scrisori din intreaga lume. Iar noi, spiridusii de la principalul oficiu postal al lui Mos Craciun, muncim din greu pentru a ne asigura ca toate scrisorile catre Mos Craciun sunt livrate", a declarat Elina, spiridusul lui Mos Craciun.

Inainte de a pleca in lunga sa calatorie, Mosul a transmis traditionalul sau mesaj anual.

Deci asta este. Inca un an se apropie de sfarsit. Acesta nu a fost un an usor. Au fost probleme financiare in toata lumea, dar am fost foarte fericit sa vad ca parintii tot nu au fost nevoiti sa faca economii in ceea ce priveste copiii lor", a spus Mos Craciun.

Mosul are o singura dorinta de Craciun.

Acesta a fost un an agitat, cu probleme in diferite parti ale lumii, asa ca cea mai mare dorinta a mea - pacea in lume - nu a fost indeplinita inca. Insa inca privesc inainte, cu optimism, ca liderii lumii sa lucreze la acest lucru", a mai spus Mosul.

Iar la final, Mosul ne incurajeaza sa nu uitam ca dragostea este cel mai important lucru.

Sper ca veti putea cu totii sa va petreceti Craciunul cu cei dragi. Gasiti timp sa ii ajutati pe altii. Aveti grija. Iubirea, asta este cel mai important. Va doresc tuturor un Craciun si un An Nou fericit!".

RTV.NET
 


Cautare