Vindecare naturista cu alga calcaroasa

Calciul organic precum cel existent in alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum) s-a dovedit a fi extrem de eficient in ameliorarea unui numar mare de afectiuni.

Calciul organic precum cel existent in alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum) s-a dovedit a fi extrem de eficient in ameliorarea unui numar mare de afectiuni.

Pogacele de Sf.Luca sunt un produs traditional din judetul Arad

Iaurtul se obtine din lapte de vaca, oaie sau de bivolita.
Produsul traditional “Toba de casa'' din judetul Timis.

Se face o plamadeala din 40 grame drojdie care se moaie cu 3-4 linguri de lapte caldut.

Reteta de altadata culeasa din presa vremii.

Reteta de sarmale traditionale romanesti:

Dintre mancarurile care pot fi consumate in urmatoarele 40 de zile va prezentam 12 retete, combinate in 4 meniuri, recomandate la trapeza Catedralei mitropolitane din Iasi.

Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.

In restaurantele din Timisoara, nu lipsesc din meniu clatitele "Ca la Ana-Lugojana".

De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.

Unul din motivele pentru care avem probleme de sanatate este acela ca nu mai gatit mancaruri din oasele si cartilajele animalelor, ci doar din carne.

Se rumenesc cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt.

In Postul Sampetrului, merele de vara se pot consuma si sub forma unei salate de sezon.

Macrisul trebuie sa fie foarte tanar, de aceea supa nu este gustoasa decata primavara.

Comitetul Permanent pentru Lantul Alimentar si Sanatatea Animalelor (SCFCAH) a decis sa acorde o derogare Romanie pentru folosirea a doi aditivi necesari prepararii pastei de mici.

Intre clasicele mancaruri de post se regasesc retetele bruschete de rosii si bruschete de ciuperci cu usturoi.
O pasta delicioasa din avocado cu usturoi se poate servii pe paine prajita in serile lungi de post.

Se rad dovleceii, se taie si se rumenesc cu putin untdelemn.

“eisberg” SRL infiintata in anul 1995 langa Bucuresti (Pantelimon), livreaza zilnic amestecuri de legume pentru salate traditionale, in toata Romania.

Prima etapa in gatitul ghiveciului este pregatirea zarzavatului.

Bolnavii de inima au nevoie de o dieta rapida care sa arda grasimile. Dieta se bazeaza pe consumul zilnic de supa arzatoare de calorii.

Supa de morcovi cu zarzavat este o supa fara ulei.

RETETA: Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete, albe si cu carnea tare.

Pilaf de orez cu mazare ca la Muntele Athos.

Mititeii de la "Carul cu bere" sunt un produs culinar din carne de vita, in stare finita de sapte pana la opt centimetri lungime si de trei centimetri grosime .

Printre numeroasele leacuri de sanatate ale naturii se numara si vindecarile cu dulceata de papadie.
Produs traditional din judetul Timis.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev