Friptura de miel la tava
Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.
Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.
Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.
Legumele la cuptor reprezinta o cina perfecta in dieta South Beach, alaturi de un peste la gratar.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, a atestat produsul ''sarmale maramureseana ca la Ancuta'', ca produse traditionale.
Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.
Dezlegari la untdelemn, vin sau peste.
In cadrul programul de slabire pe termen lung, putem consuma la micul dejun carbohidrati cu indice glicemic scazut.
Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.
Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.
Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.
,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.
Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.
Mancare traditionala din Banat.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
Trei din faimoasele ingrediente mediteraneene benefice sanatatii inimii (fasole, oregano, rosii) sunt vedetele acestei retete usor de preparat.
Omleta pentru mic dejun in dieta de slabire South Beach:
Sosul brun de busuiosc se poate servi peste rasol din carne de vita, carne de peste, omleta, preparate de vanat sau carnati.
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
De Ignat, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.
Fasolea verde este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, avand un rol special in dieta.
Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se pregateste in 45 de minute.
Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.
Produs traditional de Craciun, din judetul Arad
Prepararea casului proaspat de casa:
Castravetii cu ardei iuti reprezinta un preparat deosebit de gustos si o metoda speciala de conservare.
La inceputul verii cand vinetele sunt scumpe, se sporesc cu dovlecei.
Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev