Alimente raw vegan in magazinul Bio Shop Romania

Magazinul www.BioShopRomania.com promoveaza si vinde produse bio/eco, traditionale si naturale.

Prin aceasta platforma online sunt puse la dispozitia consumatorilor produse naturale realizate in gospodariile taranesti sau ferme traditionale urmand motto-ul: "for beautiful life", inclusiv produse Raw Vegan, ce reprezinta noul trend in societatea de astazi. Alimentatia raw vegan presupune consumul de produse proaspete nepreparate termic sau chimic. Din aceasta alimentatie raw vegan fac parte: fructele, legumele, seminte, algele sau germenii, neprocesate termic sau chimic, care sunt gatite prin imuiere, fermentare si deshidratare.

Fibrele consumate ofera si o satietate pentru o perioada lunga de timp si in acest fel nu vom mai simti senzatia de foame atat de des. Alimentele raw vegan sunt mai sanatoase si mai bogate in vitamine, minerale, fibre si fitochimicale decat cele gatite, care isi pied din proprietati prin procesarea termica. Dieta raw vegan ne ajuta sa slabim intr-un mod sanatos, ne scapa de constipatie si amelioreaza majoritatea problemelor legate de digestie.

Dieta raw vegan este recomandata pentru bolile cardiovasculare, ajuta la detoxifierea organismului, imbunatateste sistemul imunitar, previne cancerul si maladiile cerebrale. Radicalii liberi din fructe si legume intarzie deteriorarea celulara si imbatranirea. Ideea din spatele alimentatiei raw vegane este sa adaugam in dieta zilnica, chiar si langa mancarea gatita, cantitati mari de hrana vie, de origine vegetala, careia nimeni nu-i poate discredita calitatile nutriţionale concentrate.

 

Produse raw vegan in magazinul Bio Shop Romania >>

 


Cautare