Casa Vale din deal

Casele de vacanta din satul pastoral Vale din Mărginimea Sibiului, de la poalele munților Cindrel sunt o alegere perfecta pentru iubitorii de natura si de preparate traditionale locale.

Vale se cuibărește pe un versant montan privind ȋnspre larga câmpie ardeleanǎ. Accesul se face printr-un drum asfaltat, iar străduțele pavate, cărările sau potecile șerpuite ne poartă către dealurile împădurite. Ele găzduiesc cea mai veche pădure de fag din Europa, cu flora și fauna unică caracteristică Carpaților. In această zonă exista 6 casute de vacanta, fie renovate, fie construite de la zero, cu o atenție deosebită acordată detaliilor, in stilul tradițional, folosind materiale de constructii actuale care corespund nevoilor contemporane de locuit. Rezultatul constă în șase oaze de bunăstare, cu o îmbinare bine considerată a diferitelor timpuri și culturi, fiecare având o ambianță distinctă proprie.

Fiecare unitate de cazare oferă o bucătărie complet utilată pentru autogospodărire și cel puțin o terasă sau un pridvor. Standardul include de asemenea internet prin Wifi, TV, mobilier conceput pe măsură și detalii care nu au decât un singur scop, și anume să flateze ochiul. La sosire, veți găsi câteva articole de consum, iar paturile bineînțeles proaspăt făcute. Suplimentar, puteți comanda produse țărănești din sat sau o excursie cu căruță de-a lungul unui pârâu din zona montană. De asemenea, sunt disponibile meniurile tradiționale ale celei mai dedicate bucătărese din Mărginimea Sibiului, și la cerere, se ofera transferul de la gara sau aeroportul din Sibiu. Sunt inchiriate casele de vacanta numai complet, nu pe cameră. Sejurul minim este de 5 zile.

Oferta de cazare >>


Cautare