Standardizarea si promovarea produselor agro-alimentare romanesti

Pentru sustinerea plantelor de rosii cu crestere determinanta se folosesc tarusi de lemn cu lungimea de 1,2-1,3 m si grosimea de 3x3 cm. Este posibila si utilizarea tarusilor metalici.
Armagh Bramley Apple, din Irlanda de Nord, este un mar verde folosit in multe retete culinare pentru gatit in stare proaspata.
Crama Domeniile Sahateni va invita sa vizitati si sa va bucurati de o degustare de vinuri de colectie si nu numai.
Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.
Turismul ecologic, este un domeniu aproape necunoscut pentru agentiile de turism din Romania.
Originile porcilor Cinta Senese, DOP, Italia, dateaza din Evul Mediu. Caracteristica cea mai importanta pentru acest porc sunt dungilor albe care da si numele rasei locale.
La editia a IX-a a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara expozantii au gasit cel mai potrivit loc de desfasurare si public pentru a lansa noile produse, noi brand-uri, dar si pentru a povesti succesul din spatele marcilor recunoscute si mult apreciate.
In localitatea Baia de Fier, sat Cernadia, Nr 116, CP 217031, Judetul Gorj, se produce sloiul de oaie, produs traditional inscris in Registrul de Produs Montan.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev