Turism in Bucovina de Craciun
De Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului, locul cu cea mai mare incarcatura religioasa din Romania este zona Bucovinei.
De Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului, locul cu cea mai mare incarcatura religioasa din Romania este zona Bucovinei.
O masa aleasa de sarbatori fara un vin bun inseamna o sfidare a bunelor maniere.
Targul de Craciun Oradea 2016, isi deschide portile in Piata Unirii, in paralel cu Cetatea Oradea, in perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.
Pescaria Victorita Bucuresti a atesta ca produse traditionale: Scrumbia marinata , Zacusca cu peste, Salata de icre de crap, Salata de icre de stiuc.
Primele referiri la calitatea superioara a pepenilor verzi din provincia provinciei Reggio Emilia dateaza din secolul al XVI-lea.
Calendarul biodinamic al semanaturilor folosind pozitia lunii fata de cele 12 semne zodiacale, pentru un semanat mai precis in perioada 22 - 30 noiembrie 2016.
Targul de Iarna s-a deschis la Arad, in ziua de 18 noiembrie 2016 si se va inchide in data de 8 ianuarie 2017.
Putem aduce parfumul Asiei, cu ajutorul diferitelor specii de bambus pentru a forma gard verde impenetrabil.
Unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din capitala Frantei este cel deschis pe Champs Elysees.
In Franta, carnea de vita si de oaie este utilizata pentru a crea preparate deosebit de gustoase.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, a atestat produsul ''sarmale maramureseana ca la Ancuta'', ca produse traditionale.
Prisaca Transilvania, din Cluj-Napoca, ofera un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si seminte ce ocrotesc sanatatea.
Cea de-a 10-a editie a Targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata in 18 noiembrie ora 19, cu un concert de nai.
Dezlegari la untdelemn, vin sau peste.
Fara parfumul iasomiei inceputul verii nu ar mai fi atat de interesant.
Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.
„Hannlamb” IGP, desemneaza carcasele si bucatile de carne de la oile si de la mieii din rasa „gutefar” care sunt fatati, crescuti si sacrificati in aria geografica Gotland.
Unele dintre cele mai apreciate produse de pastrav se gasesc la Valea Doftanei, unde se fac zacusca si carnati din pastrav.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev