Gourmet Festival Dusseldorf
Gourmet Festival Dusseldorf are loc in luna august, in fiecare an, in celebra "Konigs ALLE".
Gourmet Festival Dusseldorf are loc in luna august, in fiecare an, in celebra "Konigs ALLE".
Putem sa producem frunze de patrunjel iarna, foarte simplu.
Moneasa pe langa petrecerea concediilor, este un loc de traditie pentru evenimente culturale si culinare.
Cooperativa agricola Iris, din Italia a fost infiintata in 1978 de un grup de tineri care au crezut in cooperare si in agricultura ecologica.
Norul care apare in fiecare an pe Muntele Tabor, dimineata, la finalul Sfintei Liturghii oficiata la Praznicul Schimbarii la Fata a Mantuitorului este Lumina pura.
Incepand cu data de 06.07.2018 produsul ”Salata cu icre de stiuca de Tulcea” a primit protectia nationala a sistemelor din domeniul calitatii conform legislatiei europene si nationale.
Concursul ”Povesti cu vinuri romanesti”, organizat de BASF, a debutat cu etapa regionala de la Odobesti.
„OEufs de Loue” sunt oua de gaina, din satul Loue, Franta, cu coaja rosiatica.
Zilele europene de actiune pentru o buna alimentatie si buna agricultura are loc in perioada 27-28 octombrie 2018.
De 10 ani Tabara Medievala deschide copiilor o poarta catre alte timpuri: o lume de poveste, cu idealuri inalte si eroi adevarati!
Stevia este o leguma frunzoasa de primavara, din care se prepara ciorbe si pireuri.
„Bleu des Causses” este o branza frantuzeasca din lapte de vaca nedegresat, cu mucegai albastru.
Lintea este o leguma apreciata din punct de vedere alimentar, cultiva din epoca neolitica.
Calendarul lucrarilor agricole in gradina de langa casa utilizand semnele zodiacului atunci cand Luna trece prin constelatiile de pe cer in perioada 01 - 31 august 2018.
In perioada 8-9 septembrie 2018 va avea loc in Battersea Park Londra un mare festival ecologic.
In judetul Csongrad, pescarii de pe raul Tisa, obisnuiesc sa prajeasca pestii in argila.
Calendarul principalelor lucrari viticole si vinicole in luna august.
Coasta Bretaniei este o renumita regiune a Frantei cu specialitati copioase din carne de porc in sos de mere sau maruntaie in cidru.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev