Sec de Murfatlar - Cabernet Sauvignon

CABERNET SAUVIGNON - provine tot din Franta, din regiunea Gironde, din acest soi obtinandu-se vinul “rege” al soiurilor negre, prin invechire capatand calitati deosebite.

Asigura an de an vinuri intens colorate, echilibrate, extractive, taninoase, puternice, aceste calitati constituind rezultatul armoniei dintre conditiile pedoclimatice de la Murfatlar şi arta oenologilor. Este un vin scanteietor, bogat in toate darurile pamantului si cerului. Salbatec si maiestuos, el poseda in acelasi timp corp, spirit si parfum aparte, calitati ce dau un buchet foarte bine condensat, care nu se poate uita usor. In ultimii ani, In plantatiile noi a fost introdusa clona CABERNET SAUVIGNON 33 Vl., un biotip superior obtinut la Statiunea omoloaga de la Iasi.

Sec de Murfatlar - Cabernet Sauvignon este un vin definit de savoarea pregnanta de struguri bine copti si de culoarea rosu inchis. O personalitate robusta, accentuata de pronuntatul sau caracter taninos. Sunt vinuri seci tinere, obtinute din varfuri de recolta si medaliate la Concursul International de la Bucuresti (2008) si Vino Ljubljana (2008). Temperatura de servire : 16-18 grade Celsius

0754566093 - Comenzi telefonice

Non Stop

 


Cautare