”Satul Painii” din Parcul National Bucuresti

Bucataria din Moldova se caracterizeaza prin mancare fina si gustoasa.
In societatea traditionala, dar si in prezent, Floriile deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Pasti.
Manifestarile de la Rimetea au format un alai pe ulitele comunei, colindand costumati in petitori, nuntasi sau clovni si fiind insotiti de muzicanti.
Un meniu de Sf. Valentin din care nu lipsesc inimiorele imbracate in ciocolatata.
Anul Nou marcheaza trecerea in noul an civil, fiind si ziua de praznuire a Sfantului Vasile Cel Mare.
Incepand cu noaptea de Ajun, rasuna glasul colindatorilor.
Daca ai nevoie de un popor prosper atunci trebuie asigurate trei lucruri importante: grija pentru pamant; compasiunea pentru oameni; mijloace simple de producere a hranei si de protejare a mediului inconjurator.
Masa de Craciun este masa principala traditionala din din ziua de Craciun.
Si in acest an sala Dalles ne asteapta pana in Ajunul Craciunului cu sute de standuri de cadouri.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev