Pepeni de calitate la Coop Gheorghe Doja

Pepenii verzi si galbeni ai Cooperativei Agricole Recolta Gheorghe Doja sunt de cea mai buna calitate, cu gust excelent si aspect Comercial deosebit.

Cultivatorii urmaresc, pe termen lung implementarea noilor tehnologii de productie, imbunatatirea modului de fertilizare si folosirea responsabila a produselor de protectia plantelor, astfel incat gustul fructelor sa nu fie absolut deloc afectat, principala idee de la care a pornit Recolta Gheorghe Doja fiind oferirea calitatii si a gustului “de alta data”. Cooperativa Agricola Recolta Gheorghe Doja reprezinta asocierea a producatorilor de legume cu experienta, din comuna Gheorghe Doja, jud. Ialomita.

Cooperativa isi propune sa fie un motor in promovarea pepenilor verzi si galbeni din Baragan. In acest scop realizeaza, in fiecare an, loturi demonstrative cu prezentare de noi soiuri de pepeni verzi si galbeni. Investind in fiecare an, Coperativa Agricola Recolta Gheorghe Doja, a ajuns sa-si valorifice productia de pepeni verzi, galbeni si de legume, in mod superior atat, pe piata interna cat si la export.

 


Cautare