Invitatie DANONE – O sansa pentru familia ta

Danone Romania, impreuna cu Fundatia Heifer Romania si cu sprijinul fondului de investitii Danone Ecosystem, a lansat acum un an programul socio-economic „O sansa pentru familia ta!”, adresat comunitatilor de mici fermieri din zonele cu potential de dezvoltare redus.

Proiectul a presupus o investitie de 1,9 milioane de euro si se desfasoara pe o perioada de 4 ani. Scopul programului este sa incurajeze micii producatori sa se asocieze, pentru a avea pe termen lung afaceri profitabile prin productia de lapte de buna calitate. De asemenea, programul are si o componenta de instruire a fermierilor privind sanatatea, nutritia, ingrijirea si mulsul vacutelor, pentru a obtine lapte conform cu cerintele de calitate ale Uniunii Europene.

Danone Romania, impreuna cu Fundatia Heifer Romania ne face o invitatie pe data de 30 octombrie, sa participam la sarbatorirea unui an de la lansarea programului. Evenimentul va avea loc la ora 10.30 la Muzeul Satului, in sala de conferinte, de pe Bulevardul Kiseleff, nr 30, sectorul 1.

PRAIS Corporate Communications
 

 


Cautare