Asociatia ”Produs în Bucovina”

In nordul Romaniei, la granita cu Ucraina, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in traditii.

Frumos si bogat pentru ca are peisajele naturale desprinse parca din povesti, bisericile si manastirile pictate, Cetatea de Scaun a Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant, traditiile si obiceiurile specifice zonei, produsele din lapte sau carne, mierea de albine si multe altele pentru care nu ar fi loc suficient sa le enumeri. La loc de cinste, sunt oamenii si ospitalitatea lor. Nu poti ajunge in Bucovina si sa nu observi toate acestea.

Asociatia "Produs în Bucovina" sa infiintat in august 2009 ca organizatie non-guvernamentala din initiativa a 25 membri fondatori. Asociatia doreste sa promoveze, sa implementeze si sa evalueze mai multe proiecte de interes comun din Bucovina. In prezent ”Produs in Bucovina” are in componenta sa un numar de 31 membri care grupeaza producatori si procesatori de carne si lapte, apicultori, pomicultori si producatori de produse de panificatie si cofetarie din judetul Suceava. Misiunea asociatiei este de a promova produsele din zona Bucovinei atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii.

Asociatia “Produs in Bucovina”: Mun. Suceava, “Casa Prieteniei”; 20026, Aleea Ion Gramada nr. 1-3; Judetul Suceava, Romania; Mobil: 0749 062 732; contact@produsinbucovina.rowww.produsinbucovina.ro

 


Cautare