12 fructe norocoase pentru a întâmpina Anul Nou 2023

Tradiția de inspirație chineză de a pregăti cele 12 fructe pe fiecare masă, ca o modalitate profitabilă de a iniția petrecerea de Anul Nou, este acum o practică fixa in Filipine.

Încă din 29 decembrie, tot mai mulți filipinezi sunt văzuți stând la coadă la mai multe standuri de fructe pentru a se asigura că au, în coșul lor sau în tava de masă, toate cele 12 fructe pentru a inspira atmosfera bună de prosperitate și bogăție din casele și familiile lor. Cele 12 fructe incluse, pentru Anul Nou 2023,  sunt ananasul, portocala, mărul, mango, banana, pepenele verde, avocado, strugurii, papaya, lămâia, litchi și rodiile. Fructele sunt grozave pentru sănătate și toată lumea vrea să aibă fructe pe masă, dar alții aleg ce e important și ce le place. Alții cumpără setul complet, în timp ce mulți cumpără bucăți din fructe la alegere. Bazat pe Feng Shui, s-au stabilit semnificații pentru fiecare fruct care vor face parte din cele 12 fructe pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.

Ananasul simbolizează conurile norocului și reprezintă prosperitatea și bogăția. Marul este pentru pace și armonie. Portocala este pentru bucurie și fericire. Banana este pentru unitate și fericire. Pepenele verde este pentru prosperitate și abundență. Mango este pentru relații de familie solide și sănătoase. Litchi este pentru fericire și noroc. Lămâia elimină vibrațiile negative. Avocado simbolizează prosperitatea. Strugurii sunt pentru abundență și fertilitate. Rodia este pentru fertilitate și alungă spiritele rele. Acum că știți semnificația fiecărui fruct, veti fi încurajati să cumpărați cele 12 fructe pentru sărbătoarea de Anul Nou 2023.


 


Cautare