Terapia prin plutire in saruri de magneziu

Terapia prin plutire se face in bazine de imersie in apa carora se dizolva cantitati mari de saruri Epson (sulfat de magneziu).

Astfel se obtine o solutie densa, incat corpul pluteste la suprafata. Eliberati de presiunile gravitatatiei in bazinul intunecat, muschii se bucura de o relaxare profunda. Sustinatorii acestei metode afirma ca beneficiile ei sunt senzatia de intinerire, claritatea gandirii, o stare fizica si mentala mai buna.

Sarea Epsom sau sulfatul de magneziu, este un mineral natural descoperit in Epsom, Anglia. De obicei, se folosea ca o sare de baie, precum si pentru fabricarea de produse de infrumusetare sau de uz casnic.

Gradinarii o pot folosi chiar pentru a imbunatati culturile. Magneziul si sulfatul sunt vitale pentru o sanatate optima. Magneziul contribuie la peste 300 de reactii enzimatice, reduce inflamatia, imbunatateste functiile musculare si nervoase. Sulfatul, un alt ingredient cheie pentru formarea de tesut cerebral, este o proteina comuna, ce ajuta la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor, si eliminarea toxinelor!

Stiati ca aproape 80% dintre americani au o deficienta de magneziu sau sulfat? Dar nu va faceti griji, sarea amara(Epsom) poate ajuta la restabilirea magneziului si a nivelului de sulfat din organism.

Beneficiie de sanatate ale unei bai cu Sare Epsom: ajuta la eliminarea toxinelor; ajuta la cresterea calitatii somnului; imbunatateste circulatia sangelui; creste nivelurile de magneziu si sulfat din organism; reduce durerile musculare; catifeleaza pielea; imbunatateste functionarea nervilor; reduce umflarea entorselor si vanatailor; previne sau poate usura durerile de cap; imbunatateste abilitatea organismului de a utiliza insulina; calmeaza mancarimi ale pielii; imbunatateste absorbtia de substante nutritive

Rosiile, trandafirii, si palmierii au o stransa legatura cu sarea Epsom. Tot ce e nevoie este un pic de sare Epsom in sol, in timp ce planta este inflorita, si planta va produce mult mai mult, fructele sau florile vor fi mai sanatoase. Puteti adauga, de asemenea, saruri Epsom la udarea plantelor pentru a spori aroma, imbogati culoarea, si a stimula cresterea. Puteti face acest lucru chiar si pentru gazonul dumneavoastra. Adauga 2 linguri la fiecare 5 litri de apa, pulverizati continutul peste gazon, veti vedea ca nici ierburile nedorie, nici insectele nu se vor alatura gazonului.

 


Cautare