Cosul saptamanal oferit de „BioBunatati” Bucuresti

Din 2011 este disponibila pe BioBunatati optiunea de a comanda produse ecologice proaspete cu livrare la domiciliu.

Livrarea se va realiza in fiecare zi de sambata, intre orele 10 si 14, numai in Bucuresti si imprejurimi.

Se vor livra sambata produsele comandate de joi pana miercuri. Produsele se livreaza cu masina frigorifica. Veti putea opta pentru oricare din produsele disponibile, nu exista obligativitatea unui cos cu o gama fixa de produse. Produsele disponibile sunt numai din agricultura ecologica si numai de provenienta romaneasca.

Pentru inceput BioBunatati va avea urmatoarele tipuri de produse: legume, branzeturi si alte produse lactate, mezeluri, carne de pui. Vor fi adaugate gamei in lunile urmatoare si fructe, oua, lapte, carne de vita si porc.

BioBunatati.ro este administrat de compania Olivo Organic Srl, detinatoare a site-ului www.olivo.ro si unic importator si distribuitor al marcilor de cosmetice organice Bioselect, Olivellenic, Nadin si Ismene.

Olivia Nechitoaia, proprietara afacerii, voia sa faca un magazin online numai cu produse ecologice romanesti, un fel de alternativa bio la produsele generale pe care le gasesti in magazinele traditionale. Dar a constatat cu surprindere ca „sunt foarte putine produse certificate la noi“.

Produsele BioBunatati sunt disponibile in magazinul virtual BioBunatati si in showroomul BioBunatati din strada Mieilor nr. 17-21, etaj 1, sector 2, Bucuresti (zona Piata Muncii).

 


Cautare