Produsele traditionale de peste Doripesco

Firma Doripesco SA, Halchiu, judetul Brasov, are in prezent sase produse atestate traditional: Icrele, Novacul afumat din Tara Barsei, Pastravul afumat, Pastravul ardelenesc, Rulada Pastravarului si Batogul de Novac. 

Cele sase produse au fost prezente si in standul romanesc de la „Săptamana Verde" Berlin, considerat cel mai mare eveniment in domeniul alimentar si agricol din lume. Doripesco i-a incantat pe vizitatori cu produsele traditionale mai sus prezentate. Consumatorii germani au degustat produsele traditionale de peste pentru prima oara, dar si romanii care locuiesc in Germania. Inca pe durata expozitiei a fost demarat primul parteneriat cu doua magazine din Munchen specializate pe produse traditionale romanesti. 

Infiintata in 1998, Doripesco SA a devenit in timp una dintre cele mai importante companii producatoare si procesatoare de peste din tară. Mediul natural si controlat de provenienta a pestelui, respectiv 420 ha de luciu de apa, precum si retetele traditionale din Tara Barsei constituie un avantaj competitiv al companiei pe piata de peste din Romania.

MAI MULT >>

 


Cautare