Hameiul romanesc de la Moragroind

Fondatorul SC Moragroind SRL Targu-Mures si presedintele Asociatiei Hameiculturilor din România, Mora Acatiu, a dezvaluind ca firma pe care o reprezinta a reluat colaborarea cu producatorul de bere Heineken. 

Am terminat campania de recoltare a hameiului, iar productiile la anumite soiuri a fost mai buna decat cea de anul trecut. Producţia estimata in acest an la nivel de tara va fi undeva pe la 220 - 230 de tone, iar in judeţul Mures undeva pe la 170 - 180 de tone.” a aratat domnul Mora. El a mai spus ca Traditional, Neumarkt a fost creată din hamei romanesc si din pacate a fost o pauza de aproape trei ani datorita vanzarii fabricii. In cele din urma Heineken a inteles sa revina la produsele Moragroind si deja din jumatatea acestui an a inceput sa produca cu hameiul nostru.

 SC Moragroind SRL, este o afacere de familie, avand activitati pe trei domenii distincte: constructii industriale si civile, tamparie aluminiu si PVC, cultivarea si prelucrarea industriala a hameiului. SC Moragroind SRL este o societatea dinamica, puternic motivata de realizarile sale si de multumirea clientilor sai, cu care are o colaborare de parteneriat.

 

 


Cautare