
Agentia de publicitate infoALIMENT, detinatorul celui mai mare portofoliu de colaboratori din industria alimentara din Romania, organizeaza in perioada 19-23 octombrie 2011, in parteneriat cu Romexpo, Salonul International „Fabrica de Carne”.
Partenerul oficial al Salonului este prestigiosul producator Angst.
Dedicata specialistilor din industria de procesare a carnii, manifestarea expozitionala se doreste a fi un moment de referinta in calendarul expozitional de profil, reprezentand pentru companiile care activeaza in domeniul carnii o excelenta platforma de comunicare si, totodata, o foarte buna ocazie de a identifica noi oportunitati pentru dezvoltarea unui business de succes.
In cadrul Salonului, cele peste o suta de firme din tara si strainatate care sunt asteptate sa participe cu standuri proprii vor avea ocazia sa isi expuna produsele si serviciile in sectiunile special destinate lor, dupa cum urmeaza:
La nivelul 0 al Pavilionului central:
- Masini si utilaje pentru procesare a carnii rosii, carnii de pui si peste.
- Utilaje si echipamente de cantarire, ambalare si etichetare.
- Echipamente de abatorizare.
- Dotari si accesorii pentru transarea carnii.
- Piese de schimb.
- Echipamente de lucru si protectie.
- Produse de unica folosinta.
- Articole de igiena tehnica din inox.
- Imbracaminte specifica si consultanta.
- Solutii pentru dozarea si procesarea lichidelor.
- Echipamente de frig.
La nivelul 4.50 (primul inel al Pavilionului central):
- Producatori si procesatori de preparate din carne si peste.
- Materii prime, aditivi, condimente.
- Carmangerii si macelarii.
- Servicii de consultanta, analiza si laborator.
- Companii din retail.
- Logistica si distributie.
- Igiena si curatenie.
- Producatori traditionali (standuri cu vanzare)
La nivelul 7.70:
- Media.
- Asociatii.
Pe tot parcursul Salonului International „Fabrica de Carne” vor avea loc prezentari si demonstratii de tehnologii, prezentari de produse si degustari, workshopuri organizate de firmele expozante, cu sprijinul infoALIMENT si a revistei „Fabrica de Carne-FDC”.
Sursa: www.gazetadeagricultura.info