Specialtati traditionale din Dumbrava Rosie, Neamt

S.C. PRODPROSPER S.R.L. este o companie privatacu capital integral romanesc, care s-a infiintat in anul 1994. De la 20 de salariati si o productie zilnica de 1-2 tone preparate din carne realizata s-a ajuns in prezent la 180 de salariati si o productie zilnica de 25 de tone.

De peste zece ani distribuie in cele mai reprezentative magazine de gen: Hipermarketuri, Supermarketuri, Cash & Carry (Metro, Billa, Cora, Auchan, Spar, Gima, Selgros) ce contribuie cu o parte semnificativă la volumul de vânzări. Produsele au o calitate superioara si in prezent totalizeaza peste 100 de sortimente, ce acopera cele mai variate gusturi, combinand produsele din carne traditionale consacrate cu cele realizate după reţetele moderne. Finetea gustului acestor specialitati reprezinta o reuniune de condimente naturale intr-un proces de maturare-uscare in conditii de climatizare specidice.

Specialtatile traditionale ateste din Dumbrava Rosie, Neamt cuprinde: Muschi Afumat Taranesc; Pastrama Afumata Taranesc; Ceafa Afumata Taraneasca; Piept Afumat Taranesc; Muschiulet Traditional; Pastrama Traditionala; Costita Traditionala; Ceafa Traditionala

S.C. PRODPROSPER S.R.L.

Contact: Localitatea Dumbrava Rosie , Str. Dumbravei, nr. 18, Jud. Neamt.

Tel.: 04-0233 234357

Fax: 0233 282345

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.