Planul alimentar “Happy Apple”

Consumul unui mar pe zi, timp de un an, va poate ajuta sa scapati de colaceii inestetici din jurul taliei si de kilogramele in plus (in jur de sase/an).

Fructele sunt alimente pline de fibre, care au rolul de a provoca "senzatia de plin", rezultand in consumul unor mese mai mici si evitarea gustarilor care constau, de obicei, in alimente nesanatoase. Merele contin 1,2g fibre dietetice la 100g, iar consumul acestora ne ajuta sa alungam senzatia de foame si sa mancam mai putin, mai ales cand sunt consumate inainte de masa. Fructele sunt alimente pline de fibre, care au rolul de a provoca "senzatia de plin", rezultand in consumul unor mese mai mici si evitarea gustarilor care constau, de obicei, in alimente nesanatoase.

Conform nutritionistului Rob Hubson, merele sunt de trei ori mai satioase ca un baton de ciocolata, fiind, de asemenea, si mult mai sanatoase. Prin consum unui mar pe zi, la sfarsitul anului greutatea va fi cu 6 kilograme mai mica. Acest plan alimentar, numit "Happy Apple", conform caruia este indicat sa consumi un mar pe zi timp de un, pentru pierderea in greutate, a fost sustinut si de un dietetician din Brighton, pe nume Lucy Dawson. „Daca pot reduce din greutate, prin simplul fapt de a manca un mar inainte de cina, atunci este dieta potrivita pentru mine." a pus ea. (TheSun)

 


Cautare